ekoportal2035

  • Notice: Undefined variable: section in countries_api_help() (line 21 of /home/drupal/drupal6/sites/all/modules/countries_api/countries_api.module).
  • Notice: Undefined variable: content in countries_api_help() (line 25 of /home/drupal/drupal6/sites/all/modules/countries_api/countries_api.module).
Om Ekoportal2035

Skogsindustrierna har tagit fram Ekoportal2035 som inspirationsmaterial för investerare, såväl företag som offentliga forskningsfinansiärer. Det är en spännande framtidsbild med biobaserade förnybara material i centrum.

Ekoportal2035 visualiserar en miljö som till så stor del som möjligt baseras på material och produkter från förnybara råvaror. För att göra det mer påtagligt har varje produktidé fått ett eget "namn". Ekoportal2035 handlar bara om möjligheter, inte om problem, svårigheter eller hinder.

Ekoportal2035 är ett levande material. Vi vill se mer av nyskapande och vi vill ha fler konceptidéer. Föreslå oss gärna hur du tycker vi ska gå vidare med Ekoportal2035: idétävlingar, utställningar, förverkligande av koncepten och så vidare.

Vag gör vi av skogen idag? Se film här!

Kontakta oss med dina frågor, synpunkter och förslag!
oscar.hogberg@skogsindustrierna.se eller 070-386 79 94